X

Kære kunde Vi er super glade for, at vi hos BountyServers måtte være jeres host, og at vi blev en af Danmarks største og bedste Minecraft host.

Vi har gennem længere tid, snakket med Infrequent Group IVS, da vi rigtig gerne ville være endnu bedre, større, samt stadig have en lav pris med den bedste support!

Det er lykkedes ved at slå os sammen med deres andet brand infrequent.dk, der også er en del af Infrequent Group IVS. Vi har også været med til at udvikle et meget brugervenligt system, som alle nuværende kunder ved BountyServers er blevet flyttet over til. Man skal simpelt bare trykke glemt adgangskode, så kan man lave en ny kode. Der sidder folk på supporten til at hjælpe jer, hvis I har problemer med jeres server.

Vi vil blot gøre DIN server til den bedste server, med mere power, derfor kommer alle kunder ved BountyServers over på langt bedre og nyere maskiner. Dette betyder mindre nedetid og bedre performance!

Vi takker af for nu, vi ses hos Infrequent.dk

Minecraft servere i topkvalitet

fra 2995 DKKSe vores produktudvalg
Mit Infrequent giver dig unikke muligheder

Hvorfor Infrequent?

Lynhurtige servere

Lynhurtige servere

Vores servere kører med noget af det nyeste top hardware til virksomhedsbrug. Du er derfor som kunde sikret en god performance på din server.

Tilpasset oplevelse

Tilpasset oplevelse

Vi udvikler selv konstant på vores software, for at gøre brugeroplevelsen for vores kunder bedre.

Super Anti-DDoS

Super Anti-DDoS

Vi har anti-DDoS software på vores netværksinfrastruktur. Derudover politianmelder vi ethvert angreb.

Hav kontrollen

Hos Infrequent får du unikke funktioner, der giver dig flere muligheder med din spilserver.


Se vores produktudvalg